– Ünnepi beszéd augusztus 20-a alkalmából

Az Ember bátor. Nagyon.

Szüntelen feszegeti határait.

Repülni vágyik embertesttel. Elérni a Napot, még akkor is, ha közben tűzre lobbanhatnak nagy műgonddal magának épített szárnyai. Ha korlátot látunk, szabályokat, nekifeszülünk, és addig vonjuk vagy húzzuk a húrt, míg széttörik, aztán majd darabjaiból teremtünk új húrokat átszelni új szabályokat.

Mindig küzdünk az anyagi világgal.

Elég a jó nekünk? Elég a szép? Dehogy. Összes érzékszervünk azt súgja, hűűű, ez fokozható, biztosan van ebből még jobb, több és szebb, hiszen van mindenből végtelen, s persze, ha lehet, nem ez, az kell nekem.

De vigyázz, becsap a tükröd!

Mit mondasz, berber beauty, mi az, hogy becsap a tükröm?

Becsap. Sohasem láthatod benne éppen most idejű valódi önmagadat.

Bizonyított fizikai törvény, a fény útja miatt. Ha ránézel a tükörképedre, becsap a szemed. A tükörből visszatükröződő fény míg eléri az agyad belső zugán a képérzékelő látóidegeidet, sohasem láthatod jelen pillanatban magad, csak pár törtmásodperccel ezelőtti, korábbi önmagadat.. hogy milyen voltál, de soha nem azt, most milyen vagy.

Az Ember Nagyon Bátor

Azt hiszi, sokáig visszaélhet gyönyörű testének kincseivel, atomjainak jóságával, csak aztán kapjuk a kisebb-nagyobb jeleket, hogy feszül a húr, jönnek a betegségek, a fakó ráncos bőr, a zsírpárnáink, a dagadt bokák, a fájdalmas öregség, a test kínkeserve és egyéb (túlsavasodás generálta) hiánytünetek.

Hogyan is képzelhetjük, hogy ennyi bevitt mérget és mérges gondolatot, szót és érzést a végletekig fokozva sokáig büntetlenül fel tud dolgozni bármi segítség nélkül a test?

Te milyen szavakat használsz önmagadra a nap folyamán?

Bántani, szoktad magad?

Mi lenne, ha augusztus 20. ünnepével, ezentúl nemcsak az új kenyeret ünnepelnéd, hanem saját legjobb verziódat?

Tudod Te mekkora kincs vagy és hányan drukkolnak neked?

Az angyalok nem kenhetnek magukra ghassoult és soha nem tudnak otthon berberkedni!

Mi lenne, ha megragadnád a pillanatot, most, vagy holnap este, amikor elmerülsz a színes, szikrázó magyar Tűzijáték fényeiben, ráébrednél közben végre saját igazságodra is, hogy ebben a te valóságodban itt Te vagy az egyetlen irányító, itt minden érted van, itt nincs más főnök csak Te és valójában Te is ilyen szép vagy mint a tűzijáték már most! de emberként fokozhatod, és lehetsz még ennél is szebb!

Kérlek, szeresd hát végre magadat!

Hozz egy jó döntést. Miért ne? Ez most egy jó alkalom rá, hiszen ÜNNEP VAN!

Ünnepeld ezentúl azt is aki te vagy, úgy igazából, ünnepeld saját szépséges magadat!

És, ha meghoztad a döntésedet a radikális változásról, sejtjeid szintjéig is a teljes megtisztulásról, az új, legjobb verziód valódi szépségének, egészségének és tisztaságának megtapasztalásáról, akkor ehhez itt a legjobb helyen vagy.

Az OTTHONI BERBER WELLNESS pont erről szól.

A mediterrán térség általunk is képviselt szépségápolási és testápolási tradíciói, az alapok, több ezer éve változatlanok.

Ha Kleopátrának, Dáriusnak, Salamonnak, vagy Sába királynőnek, görög arisztokratáknak és római nemeseknek jó volt ez a thalasso spa tradíció, a te bőrödre is aranyat ér.

A különbség a régi korok és mai tudásunk közt csak annyi, akkor csak csinálták az ókor óta (!) a Bázikus Testápolást, ma meg már tudományosan is meg tudjuk magyarázni miért ennyire elképesztően jó a hatása.

Kellemes otthoni berberkedést, jó döntést a legjobb verziódról és igazi ünnepet kívánunk minden kedves Berberinának és Mr. B-nek!