Szeretetünk kimutatásához nem kell különleges alkalmat találnunk, megtehetjük minden nap. Ugyan így van ez az ajándékozással is. Karácsony, Bálint napja, Húsvét és Anyák napja. Túl vagyunk rajtuk mind, és a következő „ajándékozós” ünnepre még sok-sok hónapot várni kell.

ajandekozz

De ha szeretsz valakit, mire várnál? Miért ne mutathatnád ki a szeretetedet, a rajongásodat akár minden nap?

A Berber Beauty Tippje:

Ajándékozz egészséget, szép bőrt, wellnesst, parfümöt megbabonázóan szerelmes illatot és masszázs élményt egyetlen üveggel!

Szivárvány Masszázs- és Fürdőolajaink segítségével sok alkalomra szóló élményt ajándékozhatsz szerettednek és most egy üveg áráért, több estén át lazíthatja el magát egy kellemes fürdővízben, hónapokon át használhatja parfümolajként, hogy irritáció mentesen illatozzon egész napon át és több alkalomra elegendő páros masszázs segítségével vihettek extra romantikát a hálószobátokba. Az alapolaj hidegen préselt bázis szőlőmag-, sárgabarackmag-és mandulaolaj lágy keveréke természetes gyümölcs aromákkal, virágok illóolajaival vagy növényi kivonatokkal.

18 csodálatos illat, több, mint 100 varázslatos összetevő és a szivárvány számtalan színe közül választhatod ki a megfelelőt!

olajok