A TERMÉSZETES SZÉPSÉGÉRT, A BELÜLRŐL FAKADÓ RAGYOGÁSÉRT!

berber_girlA Berber Beauty Bázikus Thalasso Natúr Kozmetikai Termékcsalád hazánkban elsőként mutatott be az érdeklődőknek egy alternatív szépségápolási és egészségmegőrző programot. 2011 óta töretlen lendülettel képviseljük itthon a fangoterápia hagyományait. A Bázikus Testápolás módszerét bemutatva a hazai közönségnek, a méltán világhírű Holt-tengeri agyagon kívül, itthon igazi úttorőként, először Mi kínáltunk fehér, zöld, sőt barna agyag kompozíciókat, és még számtalan különleges – azóta már ‘berber klasszikussá’ vált ‘csodakencét’.  Az ókor óta élő, több ezer éves mediterrán fürdőkultúra tradícióit a legmodernebb kozmetikai fejlesztésekkel ötvözve, tunéziai manufaktúránkban gyártjuk azóta is, évről évre a legfinomabb természetes kozmetikai készítményeket, kizárólag kis szériás kézműves technológiával, imádott Vásárlóinknak!

MITŐL MÁS A BERBER BEAUTY TERMÉKCSALÁD?

I.) Attól, hogy már az első használattól érezhető a változás! Bőrünk szemmel láthatóan hálásan reagál a bázikus kényeztetésre, amelynek során lehetővé tesszük testünk számára a pórusokon keresztül történő fokozott méregtelenítést, az igazi megtisztulást. A kezelések során bőrünk szinte megfiatalodik, varázslatosan bársonyossá válik, miközben egész testünk, lelkünk és szellemünk harmóniába kerül, energetikailag kiegyensúlyozódik.

  • II.) Az ásványi anyagokban és nyomelemekben bámulatosan gazdag természetes összetevők jótékony hatásai miatt szépségünk ápolásán túl, ajánljuk különböző  reumatikus  és  ízületi panaszoknál, illetve  a problémás bőr hatékony kiegészítő kezelésére. Termékeink forgalmazását és gyakorlati használatának bevezetését a thalasso- és balneoterápiás központoknak, wellness- és gyógyfürdőknek, kozmetikai és masszázsszalonoknak, illetve az alternatív gyógyászattal foglalkozó klinikáknak is ajánljuk.

p12

III.) Az egyszerű használat miatt otthonunkban is könnyen alkalmazhatóak a kezelések, így a lakosság széles körének MEGTISZTELŐ érdeklődésére számítva ajánljuk a Berber Beauty  Bázikus Thalasso Termékcsaládot. Méregmentes, illatos, könnyen kezelhető, kis szériában a tradicionális ősi receptek alapján gyártott kencéinket Európa első számú bázikus naturkozmetikumaiként viheted haza! Tetőtől talpig, minden porcikádra ezeket ajánljuk, modern technológiával, de az ősi hagyomány és igaz tudás szerint.

 

VIDD A  WELLNESST HAZA!

A fenti mottónk arra a lehetőségre utal, hogy mindannyian elérhetjük a regenerálódás és pihenés pillanatait drága wellnessprogramok, utazással töltött, hosszú hétvégék nélkül is! Persze IMÁDJUK A WELLNESST, de bármikor előfordulhat, hogy időnk hiánya, vagy pénztárcánk nem engedi meg az utazást. Ennek ellenére egy-egy feszítettebb életszakasznak nem kell az egészségünk rovására mennie! Amikor szükségünk van rá, bármikor elővehetjük otthon is a Berber iszap-, vagy algapakolásokat, beülhetünk egy kád forró tengeri sófürdőbe, vagy a párunkat megkérhetjük, adjon nekünk egy aromaterápiás házimasszázst illatos olajainkkal. A kielégítő mozgás- és tápanyagbevitellel együtt megteremthetjük akár saját otthonunkban is azt a harmonikus és önmagunk állapotára tudatos életvitelt, amire korábban – tévesen – luxusként, vagy elérhetetlen álomként tekintettünk!

CÍMKÉP

MEGTEKINTEM A  WEBÁRUHÁZ KÍNÁLATÁT >