SZŐLŐMAGOLAJJAL A TÖKÉLETES BŐRÉRT

szőlőmag

Különleges aromájú, zöldes-aranylón csillanó, rendkívüli élettani tulajdonságokkal bíró olaj. Ízét 200°C felett is megtartja, füstpontja 250°C, ezért más olajoktól eltérően sütési hőmérsékleten kevesebb káros égéstermék keletkezik. Gazdag klorofillban, E-vitaminban, könnyen emészthető és koleszterinmentes.

Illata dióhoz, mazsolához, feldolgozott szőlőhöz hasonló, kellemes íze és számos előnyös biológiai tulajdonsága miatt is valamennyi növényi olajfélénél értékesebbnek tartják. Már az ókori Egyiptomban használták, de középkori írásos emlékek is leírják, hogy mennyire értékes növényolajnak tartották.

Az antioxidáns-hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak!

szőlőlány

A SZŐLŐMAGOLAJ JÓTÉKONY HATÁSAI BELSŐLEG ALKALMAZVA:

¤ Megvédi az érrendszert a meszesedéstől.
¤ Erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt.
¤ Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterintartalmát, növeli a „jó” HDL- és csökkenti a „rossz” LDL-szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét.
¤ Javítja a látást, megelőzheti a szürke hályog kialakulását.
¤ Markánsan antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét.
¤ A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változó kor kellemetlen tüneteit enyhítheti.

¤ Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stresszel szemben.
¤ Az öregedési folyamatokat lassítja.

TIPP OTTHONRA: a szőlőmagőrlemény is kiváló étrendi kiegészítő! Müzlibe, kásákba keverhetjük, legfinomabbra őrölt változatait lisztként használhatjuk. 

szőlőmagőrlemény

DE A SZŐLŐMAGOLAJ TÖKÉLETES BŐRÁPOLÓ ELIXÍR IS!

A szőlőmagolaj rendszeres használata a bőr simaságát és rugalmasságát biztosítja. Gazdag hatóanyagai révén képes megelőzi a korai öregedést, képes a kollagénszöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát jelentősen javítani.
A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.
Számos előnyös élettani tulajdonsága miatt valamennyi növényi olajfélénél értékesebbnek tartják!

spa and aromatherapy

A BERBER HAGYOMÁNYOKNAK MEGFELELŐ TESTÁPOLÁSI TRADÍCIÓ SZÁMTALAN OLAJAT HASZNÁL A SZÉPSÉG ÉS A HARMÓNIA MEGŐRZÉSÉRE.

Vásárlóink egyik kedvenc természetes hidratáló és aromaterápiás kencéje a SZIVÁRVÁNY MASSZÁZS- ÉS FÜRDŐOLAJSOR, mely a napi bőrápolásba is beilleszthető!

Összetevői között a méltán híres szőlőmagolaj az egyik pillére az Önök, a Ti méregmentes, natúr megújulásotoknak, nap mint nap. Különleges illóolajokkal, amelyek testi és lelki hatásukkal azonnal valódi otthoni wellness élményt biztosítanak minden alkalommal, amikor letekeritek a kupakot az üvegcséről…