Kedves Hölgyek és persze Urak! Tudtátok? Megfelelő BÁZIKUS ápolással, és megfelelő életmóddal az arc sokkal tovább frissen s üdén tartható, mint gondolnánk! Persze, bőrünk állapota részben genetikai kérdés, de MI IS SOKAT TEHETÜNK AZÉRT, HOGY LEGJOBB FORMÁNKAT HOZZUK NAP, MINT NAP!

Érdekel, mi a MI TITKUNK?
Olvasd a cikkünket tovább!

peeling

3 TUTI BERBER BEAUTY TIPP A CSODÁS BŐRÉRT

PRÓBÁLD KI MOST!

I.) AZ ARCÁPOLÁS LEGNAGYOBB TITKA MINDIG A TELJES TESTET KELL ÁPOLNUNK!
Az arc ápolásában érdemes visszanyúlnunk a mediterrán hagyományokhoz, mely NEM a homloktól a dekoltázs aljáig „méri″ a jobbára általunk csak az arcápolás zónáiként ápolt területet, hanem szigorú tradíciók írják elő az EGÉSZ TESTFELÜLET tisztítását!
Hiszen az áll, a nyak, a mellkas bőre, de a váll, karok, a hát, derék, a fenék és combok, lábaink is  éppúgy ápolásra szorulnak, mint a szemkörnyék, vagy a homlok- és arcrész, amit mindannyian igyekszünk látványosan rendben tartani. Ne ragadjunk le kizárólag az arcunk ápolásánál a napi rutinunkban! Építsük be a nyak/dekoltázs vonalát és az egész testünk ápolását is, hosszú távon csak így érezheti magát az Emberfia igazán magabiztosnak és ápoltnak. Finoman radírozd, masszírozd és hidratáld tehát egész bőrfelületedet, természetesen kényeztetve egész dekoltázsodat, nyakadat, de igazság szerint minden bőrrel fedett porcikádat!

II.) RADÍROZÁS
Egy alapos peeling a bőrünk őre! Minden friss, puha, szép kontúr radírozással indul! Ugye, szeretnéd, hogy a hatóanyagokban gazdag krémek és balzsamok teljes mértékben felszívódjanak? Ugye, nem szeretnéd, ha feleslegesen használnád ezeket a finom kencéket?
Ehhez bizony az kell, hogy pillanatnyi bőrállapotod igényei szerint, de általában heti 1-2 alkalommal érdemes alaposan leradírozd bőrödről az elhalt hámsejteket, hiszen ezek útját állnák a további kezelések alapanyagainak. Ne feledd! A peeling az alapja minden alapos és teljes bőrápolási procedúrának!

III.) ÖNMASSZÁZS Látványossá válik az arc vagy a mellek érzékeny területeinek pihentsége, ha jó kondícióban tartod rendszeres masszázzsal, ami nem vesz több időt igénybe, mint 5-10 percet a napodból!
Mivel masszírozz? Tiszta növényi olajakat használj, amelyek gyulladásgátló, bőrsimító hatóanyagokban igen gazdagok! Sokuk ANTI-AGING hatással is bír, mint például az Arganolaj.
A masszírozás technikájára is adunk tippeket: zuhanyzás, arctisztítás után, a még nedves bőrbe, a nyakon lentről felfelé, az arcon a középvonaltól a fülek irányában, a mellkason finom körkörös mozdulatokkal, a cellulitos, narancsbőrös területen pedig paskolással vagy speciális cellulite-masszázzsal dolgozd be alaposan az olajkeverékeket! Most nem azt mondjuk, az önmasszázs helyettesíti akár a thai profi masszőrök csodás technikáját, vagy akár egy afrodiziákum olajkompozícióinkkal átmasszírozott ajándékmasszázst a Párunktól, de tudod hogyan szól a bölcs régi mondás: „Magad Uram, ha…”! S itt a cél, a bőrünk rendszeres és alapos átmasszírozása!

AJÁNLATUNK A BERBER BEAUTY PALETTÁJÁRÓL

 

Van egy nagyon különleges, krémes állagú, csodálatosan hatékony bőrradír, amely az Afrikai Szahara finom homokszemeivel tisztítja, frissíti a bőrt, láthatóan sima és nagyon puha lesz. Gyengéden bemasszírozva eltávolítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, felpezsdíti a radírozott területet, s közben a datolya értékes ásványaival kényeztet, a bőr tökéletesen üde, ragyogó lesz a használatától.

 tovább a webáruházhoz, megrendelem a terméket! >>

 

Az argánfa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó délnyugati részén él, ellentmondva a sivatag törvényeinek. Természetes, elég markáns illatú olaja Marokkó folyékony aranyának számít, mivel a mediterrán tradíciók szerint a betegségek megelőzésére és kezelésére is szolgál valóban hosszú évezredek óta, valóságos életelixírként. Az extra szűz olajat kozmetikai célokra használják, bőr-, haj-, arc- és körömápolónak. Minden bőrtípusra jó, anti-aging, regeneráló hatású, védi a bőrt a szabadgyökök károsító hatásától, a káros UV-sugaraktól, valamint  visszaállítja a bőr természetes frissességet és hidratáltságát.

 tovább a webáruházhoz, megrendelném az argánolajat>>

tovább a webáruházhoz, megtekintem a Szivárvány Masszázs- és Fürdőolajsort>>