Mik a valódi szépség jelei? Mértékletesség az élvezetekben, kiegyensúlyozott élet-vitel, lelki harmónia, és természetesség a test ápolásában – nincsen olyan Nő, aki ne válna csodás ékkővé, ha ezeket a javaslatokat a gyakorlatba átülteti!

Hogyan támogatja mindezt a Berber Beauty termékcsalád?

A Berber Beauty kozmetikumok sikere a test és a lélek együttes kezelésében rejlik. Hiszen a szépség belülről fakad, és belülről támogatható a leghatékonyabban. A Berber Beauty tisztító-tápláló mediterrán kencék nemcsak a test méregtelenítését segítik elő hatékonyan, de aromás tulajdonságaikkal felemelő, relaxáló, önbizalom-növelő készítmények is egyben. Egy-egy jól megválasztott illóolaj tökéletes támogatást tud adni céljaink elérésében, legyen az egy konkrét esemény, vagy egy vágyott testi-lelki állapot.

 A berber hagyományok szerinti testápolás átfogóan kezeli nemcsak az arc bőrét, de az egész szervezetet. Méregtelenítő pakolások, lemosások, fürdők segítségével a kötőszöveteket és a nyirokáramot is képes megtisztítani. 

A naturkozmetikai hagyományoknak megfelelően a Berber Termékcsalád csak minimális és szükségszerű mennyiségben alkalmaz enyhe tartósítószereket, ezzel radikálisan csökkentve az allergia és a bőrirritáció kockázatát.

szépségNem használunk durva tenzideket, hormontartalmú tartósítókat, mesterséges színanyagokat. Termékeink bővelkednek viszont a magas minőségű természetes növényi olajakban, esszenciákban, bőrápoló tulajdonságú nyers vajakban és extraktumokban. Mindez egy olyan magas színvonalú, ökológiai szempontból is etikus termékcsaládot eredményez, ami látványos és maradandó külső-belső átalakulást ígér minden kedves felhasználójának.