Ki ne szeretne sugárzó megjelenéssel, egészséges külsővel megjelenni a tükör és a külvilág előtt? Azt mondhatjuk, hogy MINDENKI vágyik arra az önbizalommal és nyugalommal teli érzésre, amit a jól és helyesen ápolt, tiszta, selymes bőr biztosít. Az olyan időszakok, amikor a bőrünk helyes ápolása mellett sem érezzük magunkat „jó bőrben”, gyakran belső anyagcserezavarra, avagy a szervezet elmérgeződésére, elsavasodásra utalnak.

pattanas-erzekeny-bor

HOGY LEHET EZ?

A túlzásba vitt savasító hatású életmódunk következtében a testben felgyülemlett méreganyagok és salakanyagok egy része a bőrön keresztül igyekszik távozni, hiszen a bőrünk nemcsak védelmi vonal, de a legnagyobb kiválasztószervünk is egyben!

A szövetekben eltárolódó salakanyagok egy része pattanások, kelések formájában próbál kijutni a szervezetből, nagyobb része pedig a zsírral teli kötőszövetekben kerül lekötésre. Ezeket a makacs lerakódásokat egy nő sem kedveli, hiszen ezek a leánykori nevén csak narancsbőrnek nevezett cellulitise okozói. Azonban ne aggódjunk, a probléma kezelhető.

Az alga, az agyag és az iszap lehengerlő erővel tisztítja meg a pattanásos, lerakódásokkal teli bőrt. A növényi olajakban és illóolaj-esszenciákban rejlő gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló alkotóelemek pedig segítik a bőrünk megújulását, az anyagcsere harmonizálása révén.