A nyúzott arcú reggeleket szerencsére nem mindig gyötrelmes éjszakák előzik meg. Vannak azok a jóleső reggelek, amikor egy szuperül átmulatott éjszaka után kicsit kómásan, de az élményektől mégis mosolyogva ébredsz. Kimaradtál egy estére a csajokkal, hajnalba csúszott az esti romantika a pároddal, lánybúcsúra voltál hivatalos vagy 30. 40. 50. netán 60. szülinapot ünnepeltél a barátokkal? Biztosan szuper volt, de a kialvatlan reggel ilyenkor is utolér.

Haditerv átmulatott reggelekhez

A Berber Beautynak van egy 3+1 pontos haditerve, amivel minden átbulizott éjszakát energikus arcú reggel követ majd.

 1. Pont: Felkészülés

Hosszan leszel fent, késői időpontban fogyasztasz majd ételt, italt, esetleg alkoholt, ezért a kellő hidratálás az egyik legfontosabb segítség, amit a holnapért tehetsz.

 • Fogyassz sok vizet és tegyél bele citromkarikát is, ez az apró részlet nagyon meghálálja magát holnap reggel!
 • A fürdővízhez adj egy kupaknyit a Kávé Bázikus Fürdőolaj-ból, ezzel teljes tested hidratálod és a kávé kivonat koffein tartalma miatt még élénkíteni is fog. 
 • Sminkelés előtt használd kedvenc Berber Beauty arckrémedet, hogy arcod bőre egész éjjel hidratáló védelembe burkolózzon.
 1. Pont: Hazaérkezés

Remekül érezted magad, tele vagy élményekkel, számtalan inger ért az este folyamán, most azonban rövid időn belül kellene megteremtened magadnak a pihentető alváshoz szükséges körülményeket.

 • Sminked lemosása után egy alapos arctisztítás következzen valamelyik bázikus bőrradírral.
  A cél most nem egy erős radírozás, hanem hogy felfrissüljön a bőröd, biztosan lekerüljön róla a város/szórakozóhely pora, az izzadság.
 • Ha a bőröd tiszta, válaszd a számodra legkedvesebb anti-aging krémünket és a szokottnál többet vigyél fel az arcodra, hogy egész éjjel táplálhassa arcod.
 • Ha ennyi idő kevés volt, hogy kellemesen ellazulj és elálmosodj akkor a bokádra, csuklódra és halántékodra dörzsölj pár cseppet a Levendula Bázikus olajból

Bőrápolás alapjai

 1. Pont: Köszöntsd mosolyogva a reggelt!
 • A reggeli szellőztetés mellé jöhet egy nagy pohár víz a citromkarikával vagy egy adag frissen facsart gyümölcslé.
 • Frissítő zuhany és utána az éltető virágvíz minden mennyiségben, bármely illatban.

 

+1. Pont: Csodás napra fel

Szinte biztos, hogy ha betartottad a fentieket, akkor már most is frissebb és üdébb vagy, mint amire egy átmulatott éjszaka után számítanál, de egy Berber lány ne érje be ennyivel! Számotokra jár, hogy kitűnjetek a tömegből és ragyogjatok. Ehhez viszont ma reggel nem maradhat el a Glamour Anti-Aging krém, a fiatalság forrása.

Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság. Ragyogj!

Ragyogj