Még napjainkban is sokakban él az a tévhit, hogy bőrtípusokat különböztessenek meg. Azt sugallják, kategorizáljuk be magunkat száraz vagy zsíros bőrűnek. El kéne fogadnunk, nekünk ilyen vagy olyan bőrtípus jutott?

Szerencsére nem. Mi itt a Berber háza táján pontosan tudjuk, nem bőr típusok, kizárólag bőr állapotok léteznek. Egy állapot, melyben a bőröd épp zsíros, vagy száraz, netán kevert állapotával szeretné a tudtodra adni, hogy mire volna szüksége.

Az egyetlen létező bőrtípus a Tökéletes. Minden más bőrállapot!

Célunk ennek a tökéletes bőrtípusnak a megvalósítása. Ehhez a bőrápolás menete, és hogy milyen termékeket válasszunk, a bőrünk aktuális állapotától függ. A Berber Beauty termékeinél javaslatokat teszünk a termékeink használatát illetően. Ha határozott tiltás vagy figyelmeztetés nem szerepel, bátran kísérletezhetünk is, nekünk melyik termék miként használva a legkellemesebb.

Nincs két egyforma ember és nincs két teljesen egyforma bőr sem. Hallgassunk a testünkre, hallgassunk a bőrünkre. Próbáljunk ki különböző termékeket, és figyeljük a bőrünket. Idővel megértjük, hogy mire van szüksége, és mit szeret.

Ha törődünk a testünkkel, megtettük az első lépést a szép bőr felé. Szükségünk van egy napi bőrápolási rutinra, amelyet a legjobb lenne már tinédzser korunkban elkezdenünk, persze, ha már elmúltál 20, sem vagy elkésve! A legtöbb bőrprobléma kezelhető, javítható.

Mindenki azt szeretné hallani, megvan a csodakence, amit használva bármit megtehetünk, mégis ragyogni fogunk büntetlenül életünk végéig. Az egészséges bőr viszont az egészséges szervezettel kezdődik!

  • Szervezetünk mindennap jusson tápláló anyagokhoz!
  • Figyeljünk a finomított cukrok, lisztek és más káros anyagok csökkentésére!
  • Kerüljük a stresszt, a dohányzást és az alkoholt!
  • Napi 8-10 pohár vizet fogyasszunk!
  • Rendszeres testmozgás is bőrünk javára válik!
  • Az elegendő pihenés és friss levegő is javasolt!

A fentiekre odafigyelve és tiszta minőségű termékeket használva egészséges, ragyogó bőrt kapunk ajándékba.

tisztitokura