eMottó: A világ tények és nem dolgok összessége (Wittgenstein)

Ünnepeljük végre bátran magunkat, a tökéletes szépségünket és egészségünket!

Maxold ki a legtöbbet a módszerünkből, amivel teljes potenciálodat, erődet, fizikai, szellemi, lelki és energetikai egyensúlyodat könnyen megélheted!

Bízz tántoríthatatlanul tested született tökéletességében, de légy éber a mindennapi védelmében és „tartsd szárazon a puskaport”!

Erről szól a tudatos testápolás művészete Berber Beauty módra

1. Mi az a bázikus Thalasso Naturkozmetikum?

Az ókori nagy kultúrák csodás, fűtött medencés fürdőhelyein még csak csinálták, mi azóta már meg is tudjuk tudományosan magyarázni miért olyan jó érzés az általunk is képviselt módszer a bőrünknek és testünknek? A thalasszoterápia kifejezés a görög „thalassa” (tenger) és „therapeia” (gondozás) szavakból ered. a tengervíz gyógyító hatásának felhasználása során a teljes megszépülés és egészségmegőrzés érdekében a tenger kincseiből (alga, agyag, iszap, tengeri só) készített pakolások és lemosások a civilizált életmódból fakadó túlsavasodás tüneteit kíméletesen, de mégis igen intenzíven képesek kiegyensúlyozni, egész testünkben az ásványi anyagok egyensúlyát helyreállítani, kihasználva bőrünk méregtelenítésre alkalmas, majdnem két négyzetméteres felületét. általános regeneráló, mineralizáló hatásuk van az egész testre.

2. Mi az otthoni berber wellness és miért detoxikálj lelkesen míg élsz, mert hidd el, az élet ép testben a legjobb neked?

Milyen találó nyelv a magyar: „mentsd az irhád”,.. az összes ezzel foglalkozó tudományos kutatás igazolhatja a tényt: az emberiség történelme óta még ennyi szemetet és mérget egyszerre nem kellett megegyünk, megigyunk, beszagoljunk, látnunk, néznünk, hallanunk és tapintanunk. minden idegszálunk berzenkedik ez ellen, és gyönyörű szép testünk segítségért kiállt! mondd, kinek szóljon, ha nem neked? Az otthoni berber wellness egy azonnali elsősegély a detoxikáláshoz. úgy állítottuk össze tudományosan egész bázikus testápolás módszerünket, felhasználva a több ezeréves ősi mediterrán thalasso tradíciókat, hogy azonnal enyhítse a mérgezési tüneteket. Mérgezési tünetek? Igen! gyönyörűséges tested így jelez neked:

 • pattanásokkal, vagy száraz, fakó ráncos bőrrel
 • száraz vagy túl zsíros, tán gyérülő hajjal
 • felpuffadt testtel, dagadó bokákkal, köszvénnyel
 • cellulittal, zsírpárnákkal, hordó hassal, rengő hájjal, nagy fenékkel és óriásra puffadt lábakkal
 • ízületi problémákkal, reumás jelekkel
 • inzulinrezisztenciával vagy más felborult hormonális és más belső problémákkal
 • csontritkulással
 • erőtlenséggel, depresszióval, túl stresszeléssel, negatív önértékeléssel, mérges gondolatokkal, rossz érzésekkel és fizikai-lelki-szellemi leépüléssel

Hát, köszi! inkább jöjjön a heti 2-4 teljes berber sófürdő szeánsz meg az agyagok és iszapok azonnali gyors elsősegélye!

>>> Itt olvashatsz a sófürdőről.

Ízelítő 100 termékünk közül:

Csokoládés Masszázs-és Fürdőolaj kaolinnal, shea vajjal, méhviasszal, mandulaolajjal, kakaóval, mézzel és tengeri iszap kivonattal. ez a nagyon különleges csokibarna pakolás tartalmaz szinte mindent, ami a bőr számára nélkülözhetetlen.

A tiszta csokoládé buja édes illata erőteljesen hat az érzékekre, híresen boldogságérzetet ad. Vége a nyárnak? Édesítsd meg őszre az életed, de minek edd a csokit, ha kenheted?

Jégzselé – a lábfrissítés királya, menthollal, eukaliptusz olajjal, fenyő illóolajjal. hidratál, enyhítheti a lábduzzadást, a feszülő érzet elillan, a láb érezhetően felfrissül.

Télen is nagy hasznát veszed, a csizma-szezonban is bevetheted, és az elnehezült lábaid máris hálásak neked! tarts egyet belőle bátran a munkahelyeden!

Damaszkuszi Rózsa Virágvíz Hidrolátum. Arcperrmetként frissít, bársonyossá teszi és tonizálja a bőrt, borotválkozás után enyhíti a bőrirritációt, természetes sminklemosó, megelőzi a szem puffadását.

Ezt a rózsavizet tunéziai gyártónk a helyi berber asszonyokkal, nagy üstben főzeti nekünk. csak ritka kincs, mert mindig meg kell várni hozzá az aktuális rózsaszüretet.

Ghassoul Agyagsampon Argánolajjal. A ghassoul, természetes vulkanikus eredetű agyag, a 100% tiszta argán olaj pedig, észak-afrika „életelixírje”, amit az argánfa terméséből hidegen préseléssel nyernek ki. használatával te is megtapasztalhatod, milyen ha nem zsírosodik a hajad, mert agyagsamponunk kiegyensúlyozza a kényes faggyúháztartást fejbőrödön.

Hét éve ez slágertermékünk! amikor elfogy, akkor szintet ugrunk a megvilágosodásban mit is jelent nekünk az a fogalom, hogy kincs.

Berber Miracle (Mézes Hidratáló Arc- és Testvaj) méhviasszal, shea vajjal, mézzel, orvosi székfű kivonattal, aloé lével, mandula- és szezámmag olajjal, olíva levél kivonattal, makadámdió olajjal és damaszkuszi rózsavízzel.

Elképesztő puha bababőrt varázsol!

3. De hogy jön ide Emoto professzor, és mit is jelent, hogy tiszta víz a testem, és hogyan energizálnak a Berber Beauty-k?

Amikor 2011 januárjában éppen első tunéziai beszállításunk üzleti útján kitört a nagy jázmin forradalom és mi ott ragadtunk, kicsit (többször) átgondoltuk az életünket. mindig, amikor lőttek, gondolkodtunk, így egyre magasztosabb gondolatok jöttek. tulajdonképpen az egyetlen biztonságot az életünkben egy szálloda fürdőszobájában a berber wellness rituálé és az ettől egyre tökéletesebb saját testképünk jelentette. akkor fogalmazódott meg, ez itt és most valódi magic, és ha ez az, akkor Emoto japán professzor híres vízkristályos kísérlete alapján, talán a 100% világbéke és a szeretet-egység szimbólumaival a csomagoláson, lehet fokozni tudnánk tudatosan még az élményt? igen! lehet. mi tudtuk. és 2011 karácsonyán, az akkori legtutibb bionom-boltba már a nyolc falú szimbólummal minden termékünkön debütáltunk.tulajdonképpen így lettünk a világ egyik első tudatosan programozott naturkozmetikuma. Azóta sok vízről szóló kutatást olvastunk, és jelenleg a kutatók szerint a babák testének születéskor kb. 97% víz, később az öregedéssel, méreganyagok okozta elsalakosodással ez 90-65% közöttre lecsökken, ahogy öregszünk. Hát, így tiszteld a vizet és általa, benned, önmagadat.

Emotorol itt egy kis szösszenet:

Ez az, és így látod a termékeinken:

4. Berber Beauty, ne csináld már! De tényleg, mi van? Most még azt is akarod mondani, nem elég, hogy víz, de valójában nincs is testem? Hogy is van ez? Azért ma még bekenem!

Igen. Sokat gondolkodtunk megosszunk-e ilyen információkat is itt a blogoldalunkon, de mivel tudósok, kvantumfizikusok és matematikusok is eljutottak ide, hát legyen. Anyag nincs – ezt 100 éve tudják a tudósok -, csak energia. Már az energiát alkotó apró részeket is felfedezték, így jutottak el a proton-neutron-elektron részekig, majd még tovább, felfedezték az univerzum 96 %-át alkotó sötét anyagot. Az elektront amikor figyelik, egyszer itt van, egyszer meg nincs, de akkor éppen hol van? Így jutottak el oda, hogy csak fény – rezgés – információ van. És nem csak egy dimenzió. És itt vagyunk mi, EmberÁllatok vs. IstenEmberek, akik a figyelmünk fókuszával, koherensen kisugárzott rezgés mintáinkkal lehetőséget kaptunk teremteni nagyokat és szépeket.

Itt egy nagyon meghökkentő előadás arról, hogy valójában mi is van: Dienes István fizikus 3 órás előadása e témában:

,5. Akkor kenjem vs. ne kenjem szép testnek tűnő finom rezgéshalmazom? Kend hát! Jó neki. De nemcsak:

 • mindennap a szennyeződést virágvízzel mosd le, akár többször is!
 • heti 1-2 alkalommal bőrállapottól függően radírozd le az elhalt hámot a teljes testedről itt egy videó erről:
 • heti 2-4 berber sófürdő szeánszt tarts
 • heti 2-4 agyag-iszappakolás arcra és egész testre
 • heti 1-2 olajos masszázs testre
 • arckrémek, növényi vajak, arcolajok naponta
 • + kérünk, bízzál magadban jobban, szavaiddal, érzésben vagy gondolatban soha ne bánts senkit, főleg ne magadat, tartsd a fókuszt a tisztaságon.
 • és, ahogy mi se tettük, kérünk, ne add fel soha az álmaidat, kövesd bátran a szíved szavát!

Ehhez mind, pont nagy segítség a módszerünk.

Ez most kicsit különleges bejegyzés lett, de különleges időket élünk.

És mi e különleges idők különleges vásárlóinak ajánljuk magunkat.