Ünnepi beszéd augusztus 20. és más ünnepnapok alkalmából

Az Ember bátor. Nagyon.

Szüntelen feszegeti határait.

Repülni vágyik embertesttel. Elérni a Napot, még akkor is, ha közben tűzre lobbanhatnak nagy műgonddal magának épített szárnyai.

Ha korlátokat látunk, szabályokat, neki feszülünk, és addig vonjuk vagy húzzuk a húrt, míg széttörik, aztán majd darabjaiból teremtünk új húrokat átszelni új szabályokat.

Mindig küzdünk az anyagi világgal.

Elég a jó nekünk? Elég a szép? Dehogy. Összes érzékszervünk azt súgja, hűűű, ez fokozható, biztosan van ebből még jobb, több és szebb, hiszen van mindenből végtelen, s persze, ha lehet, nem ez, hanem az kell nekem.

De vigyázz, becsap a tükröd!

Mit mondasz, Berber Beauty, mi az, hogy becsap a tükröm?

Becsap. Sohasem láthatod benne éppen most idejű valódi önmagadat.

Bizonyított fizikai törvény, a fény útja miatt. Ha ránézel a tükörképedre, becsap a szemed. A tükörből visszatükröződő fény míg eléri az agyad belső zugán a képérzékelő látóidegeidet, sohasem láthatod jelen pillanatban magadat, csak a pár törtmásodperccel ezelőtti, korábbi önmagadat.. hogy milyen voltál, de soha nem azt, most milyen vagy.

Az Ember Nagyon Bátor.

Azt hiszi, sokáig visszaélhet gyönyörű testének kincseivel, atomjainak jóságával, csak aztán mégis kapjuk a kisebb-nagyobb jeleket, hogy feszül a húr, jönnek a betegségek, a fakó ráncos bőr, a zsírpárnáink, a dagadt bokák, a fájdalmas öregség, a test kínkeserve és egyéb (túlsavasodás generálta) hiánytünetek.

Hogyan is képzelhetjük, hogy ennyi bevitt mérget és mérges gondolatot, szót és érzést a végletekig fokozva, sokáig büntetlenül fel tud dolgozni bármi segítség nélkül a testünk?

Te milyen szavakat használsz önmagadra a nap folyamán?

Bántani, szoktad magad?

Mi lenne, ha most augusztus 20. és más ünnepek kapcsán, ezentúl nemcsak az új kenyeret vagy a Karácsonyt ünnepelnéd, hanem saját legjobb verziódat?

Tudod Te mekkora kincs vagy és hányan drukkolnak neked?

Az angyalok nem kenhetnek magukra ghassoult és soha nem tudnak otthon berberkedni!

Mi lenne, ha megragadnád a pillanatot, most, vagy holnap este, vagy bármikor, amikor elmerülsz a színes, szikrázó tűzijáték vagy a karácsonyi lámpák fényeiben, és magadban közben ráébrednél végre saját igazságodra is, hogy ebben a te valóságodban itt Te vagy az egyetlen irányító…

Itt minden érted van, itt nincs más Főnök csak Te, és valójában Te is ilyen szép vagy mint a tűzijáték és a karácsonyi csillogó lámpácskák, már most!

De ezt emberként fokozhatod, és bátran lehetsz Te még ennél is szebb!

Ehhez csak egyetlen biztosan működő módszer van, kérünk, szeresd hát végre sajátmagadat!

Hozz egy jó döntést. Miért ne? Ez most egy jó alkalom rá, hiszen ma is ÜNNEPNAP VAN!

Ünnepeld ezentúl az ünnepnapokon és mindig azt is, aki te vagy, úgy igazából, ünnepeld saját szépséges magadat!

És, ha meghoztad a döntésedet a radikális változásról, sejtjeid szintjéig is a teljes megtisztulásról, az új, legjobb verziód valódi szépségének, egészségének és tisztaságának megtapasztalásáról, akkor ehhez itt a legjobb helyen vagy.

Az OTTHONI BERBER WELLNESS pont erről szól.

A mediterrán térség általunk is képviselt szépségápolási és testápolási tradíciói, az alapok, több ezer éve változatlanok.

Ha Kleopátrának, Dáriusnak, Salamonnak, vagy Sába királynőnek, görög arisztokratáknak és római nemeseknek jó volt ez a thalasso spa tradíció, a te bőrödre is aranyat ér!

A különbség a régi korok és mai tudásunk közt csak annyi, akkor csak csinálták az ókor óta (!) a Bázikus Testápolást, ma meg már tudományosan is meg tudjuk magyarázni miért ennyire elképesztően jó a Berber Beauty Thalasso Naturkozmetikumok hatása.

Kellemes otthoni berberkedést, jó döntést a legjobb verziódról és igazi ünnepnapokat kívánunk minden kedves Berberinának és Mr. B-nek!