A Berber Beauty innovációja utat mutat egy ősi módszerhez, amely a tengervíz, a , az agyagok és a növényi kivonatú test- és szépségápolás tradícióin alapul. Mindez a természetesség és hatékonyság jegyében zajlik, külsőleg támogatva a test belső önszabályozó folyamatait.

DeadSea5

 

ÉVEZREDES TUDÁS, MODERN KÖNTÖSBEN

Ez az innováció nem más, mint az intuitív tudás felébresztése arról, hogy a Föld, a Víz és a Fény által létrejött növényi észterek használata túlmutat a szépségápolás határain. E természetes alapanyagok gyógyító, terápiás, egészségmegőrző szerepe évezredek óta az ember legértékesebb kincse, amelyek jótékony hatását ma modern körülmények között, laboratóriumi tisztaságú termékek használatával mindannyian élvezhetünk, méghozzá nemcsak elegáns wellness fürdőkben, hanem a Berber Beauty cégfilozófiája szerint akár a saját otthonunkban is!

Alapvetőnek tekintjük az életközösség vállalását a természettel, a barátságos anyaghasználatot és az alternatív természetgyógyászat által népi megfigyelésekkel alátámasztott természetes hatóanyagok kultiválását önmagunk és környezetünk jólétéért. Ahogy szlogenünk szól: „Legyen a ‘JÓLLÉT’ életstílusunk!”

 

illatkeverékek

 

HOGYAN MŰKÖDNEK A BERBER TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK?

A Berber Beauty thalasszoterápiás termékek segítik a test természetes méregtelenítési folyamatait. Más készítményeink a több ezer éves népi megfigyelések alapján afrodiziákumokként működnek, azaz szerelmi vágykeltőkként tartunk számon néhány aromaterápiás bőrradírt, pakolást és illatos masszázs- és fürdőolajat. A termékek nagy része megtalálható a tradicionális és modern alternatív gyógyászatban is, olyan területeken mint a fitoterápia, az energiagyógyászat, az aromaterápia, a thalasszoterápia vagy a bionóm életmód.

ARS POETICÁNK

Célunknak tűztük ki a lúgosító életmód és a méregmentes testápolási ismeretek gyakorlatának terjesztését a Berber Beauty natur thalasszoterápiás termékcsalád bevezetésével – tippekkel, receptúrákkal támogatva a Vásárlóinkkal közös céljaink megvalósítását.
Tovább gondolva a célokat: adjunk át gyermekeinknek is egy olyan testápolási kultúrát, amelyet magunk is nyugodt lelkiismerettel élhetünk, tevőlegesen bízva abban, hogy képesek vagyunk önmagunk gyógyítóivá válni!

 

Szépen, vitálisan, berberül!

berber_girl