Tél közepén érdemes a megelőzésben gondolkodni! Van is néhány csodás és szívmelengető praktikánk, amit nagyanyáink bölcsessége is őriz, ezeket osztjuk meg ITT, A BERBER BEAUTY KLUBBAN!  Szeretnénk ezeket az ősi tradíciókat feleleveníteni, mert mi valódi megoldásokat alkalmazunk az egészségünk megőrzésében! Mindezt a bőrünk ápolása és kényeztetése egészíti ki, mert igen: megérdemeljük! Csobbanjunk hát, bázikus lábfürdőre fel!

TALPUNKON A TESTÜNK TÉRKÉPE

talpterkep_176579_55948

A talpunk rendkívül érzékeny, számtalan idegvégződéssel ellátott testrészünk.

Szükség esetén masszázzsal, a reflexpontok ingerlésével és lúgosító áztatással tudjuk befolyásolni belső szerveink, keringésünk és immunrendszerünk általános jólétét. Az alább leírt TENGERVIZES SÓS – BÁZIKUS LÁBFÜRDŐ lényegesen több egy kellemes pihenésnél, bár miközben a TENGERI SÓS VÍZ szinte kiszippantja a lábunkban felhalmozódott és lerakódott savakat és felgyülemlett salakanyagokat, időt szakíthatunk tanulásra, olvasásra, vagy akár relaxálásra is.

BERBER MÉREGTELENÍTŐ LÁBFÜRDŐ HÁZILAG

Lábfürdő

HOZZÁVALÓK:

ELKÉSZÍTÉSE: 

  • Forró vízben oldd fel a sót és az olajat egy lavórban, majd helyezkedj el vele kényelmesen, rendezd el a környezetedet a relaxációhoz, vagy a praktikusan így is végezhető ülőmunkához.
  • Helyezz egy törülközőt is a kezed ügyébe, hogy kilépéskor evvel már ne legyen gondod.
  • Amint megfelelő hőmérsékletűvé válik a víz (37°C), engedd bele a lábad. 20-30 percig hagyd érvényesülni a magad készítette bázikus közeget, hogy minél több felesleges salakanyag távozhasson, és Te frissen, vitálisan folytathasd a napodat!

MIKOR AJÁNLOTT: Ez az opció akkor előnyös, ha nem akarunk komplett fürdőt venni, szeretnénk dolgozni, olvasni, telefonjainkat elintézni a kúra közben. Egy kényelmes fotelben ülve kivitelezhető a komplett kúra!

LÚGOSÍTÁS OTTHON?

Miért érdemes rendszeresen bázikus lábáztatást végezni?

Mert EGÉSZSÉGI HATÁSAI MÉLYREHATÓAK! 

A tengeri só egy bázikus, lúgos közeget alkot majd a bőr és a nyirokrendszer számára. Ebben a közegben fellélegezhetnek a megkönnyebbüléstől a sejtek, mert kialakul egyfajta ozmotikus környezet és beindul a mérgek, a savas anyagok kiáramlása a testből. Jó alkalom lehet ez a lábfej kicsinosítására is, pedikűr, olajozás és némi masszázs bevetésével.

lf7

A LÁBFEJ ÉS A TALP ÁPOLÁSA ÉJJEL

Ha a lefekvéshez közeli órákra  álmodtad meg a programot, egy kis plusz olajozás után bújj zokniba, hogy reggelre puha talppal ébredhess.

Mivel a láb bőre általában extrém száraz, ezért az esti bugyoláláshoz vedd igénybe bátran a Sheavajas pakolásunkat, amely plusz hidratálást és táplálást jelent a sarkaknak, és a lábfej bőrének.
Természetes hatóanyagai nagyon hasonlóak az emberi szervezet molekuláihoz, így könnyen, és gyorsan asszimilálódik. A sheavajat természetesen használhatjuk az egész testre is, a még nedves bőrön vékonyan eloszlatva, finoman bemasszírozva.
Az eredmény: lágy, puha, selymes bőr, ápolt lábfej! A pedikűröst sajnos ezen a héten nem fogod felkeresni. De most, amikor épp a bázikus szépség és egészség útján lépdelsz könnyedén, ez nem is számít…

EXTRA BERBER TIPP

Bőrgomba vagy túlsavasodás esetén használd a BERBER Bázikus Citromos masszázs- és fürdőolaját. A citrom rendkívül hatékony természetes méregtelenítő, antimikrobiális és gombaölő szer!

szivarvany

Hatékony tisztulást és szép napot  kívánunk Nektek, mára is!