Holt-tengeri iszap

A HOLT-TENGERI ISZAP régóta segíti a szépülés és az egészségmegőrzés trendjeit. Pakolás formájában az iszap támogatja a bőr természetes regenerációját, enyhíti a reumás fájdalmakat, ellazítja az izmokat, és kedvezően hat a haj növekedésére.

ÉVEZREDEK KINCSE EGY MARÉKNYI ISZAPBAN

A Holt-tengeri iszap a Föld legalacsonyabb pontján, a Holt-tengerben a közeli hegyekből  lerakódott üledékes törmelék, mely évezredeken át rétegződött  egymásra. Az ÍGY létrejött gazdag Holt-tengeri iszap különösen gazdag magnézium-, kalcium-, kálium-, stroncium-, bór- és vastartalmú ásványi anyagokban. A Holt-tengeri iszap természetes nyersanyag, ami gazdag forrása a szervezet számára létfontosságú, gyógyító hatású ásványi anyagoknak.

fangoterapia

A BŐR CSODASZERE

Vízzel keverve az iszapot egy ősi és természetes bőrtisztító és -ápoló anyagot kapunk, ami teljesen biztonságos, és általában  orvosilag igazoltan gyógyhatású. Az első figyelemre méltó hatásaként az arcpakolás a bőrt sugárzóan egészségessé, vitálissá és selymes tapintásúvá teszi. A tisztító maszk, mint ahogyan a pakolások is, egy záróréteget hoznak létre a bőrön. Ahogyan a maszk alatt a vérkeringés fokozódik, az arc fokozatosan melegebbé válik, és beindul a méregtelenítés!

A pórusok működése a pakolás hatása alatt:

1.) Kibocsátják a bőrben felgyülemlett felesleges zsírt (faggyú) és toxinokat, ugyanakkor…

2.) …beisszák a Holt-tengeri iszapmaszk tápláló összetevőit. A maszk  a vitaminok, fehérjék és a Holt-tengeri ásványok révén segít eltávolítani az elhalt sejteket, és arra ösztönzi a bőrt, hogy segítsen kialakítani az új,  egészséges sejtréteget.

iszap2

SZÁRAZ BŐR? ZSÍROS BŐR?

A Holt-tengeri iszappakolás valamennyi bőrállapot számára ajánlott, és főként a bőr anyagcsere zavarai, például túlzott vagy hiányos faggyúmirigy-működés, vízhiányos bőr esetén. Hölgyeim, örömmel jelentjük, hogy az apróbb mimikai ráncokat is feltölti a Holt-tengeri iszappakolás, a bőr külső rétege pedig eszményien puhává, hidratálttá válik, kisimul. Csökkennek a gyulladásos tünetek, a bőrirritáció.

Holt-tengeri Iszappakolásunkról további hasznos információk a Berber Beauty Webshopban!